“İklim Değişikliği, Ekstrem Yağışlar ve Taşkınlar” temalı, TÜBİTAK Projesi Çalıştayı

Meteoroloji Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen; “İklim Değişikliği, Ekstrem Yağışlar ve Taşkınlar” temalı çalıştay, 5 Kasım 2021 Cuma günü gerçekleştirilmiştir.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut AYDIN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul ÇAM, Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral DEMİRTAŞ, 118Y361 TÜBİTAK Projesi Yürütücüsü Dr. Öğrt. Üyesi Hakan AKSU-Samsun Üniversitesi, araştırmacılar Prof. Dr Hafzullah AKSOY – İstanbul Teknik Üniversitesi, Prof. Dr. Mahmut ÇETİN-Çukurova Üniversitesi, Arş. Gör. Genar Said YALDIZ-Yıldız Teknik Üniversitesi, Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. üyesi Bahtiyar EFE, Öğrt. Görv. Mehmet Seren KORKMAZ, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun 10. Bölge Müdürü Ahmet SAĞLAM, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü temsilcisi Mehmet SOYLU, Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Fırat ÇUKURÇAYIR, Samsun AFAD İl Müdür Vekili Füsun MERMİ, çalıştay teması üzerine konuşma ve sunumlar yapmışlardır. Etkinliğe büyük katılım sağlayan, Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğrencileri büyük ilgi göstermişlerdir.

Meteoroloji ve Klimatoloji Araştırma Topluluğu (MEKAT) öğrenci kulübümüze; çalıştay takdimi, teknik destek ve diğer alanlarda yaptıkları değerli yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi Samsun Üniversitesi Rektörlük haber sayfasında yer almaktadır.

06 Kasım 2021
1.048 kez görüntülendi