AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu – SAMSUN

Meteoroloji Mühendisliği Bölümünün öğrencileriyle birlikte katkı ve katılım sağladığı, AB İklim Diplomasisi Haftası kapsamında yapılan; “AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu-Samsun” etkinliği, 27 Kasım 2021 Cumartesi günü, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında yer alan Samsun AB Bilgi Merkezi tarafından organize edildi. Etkinlikte; Samsun Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi, öğretim elemanlarının katkıda bulunduğu akademik iklim sohbetleri, Güven İslamoğlu’nun ilham sohbeti, “İklim Değişikliği ve Politika”, “İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik”, “İklim Değişikliği ve Sosyal Girişimcilik”, “İklim Değişikliği ve Samsun, Yerel Sorunlar” başlıklarında, üniversiteli gençlerle iklim atölye çalışmaları ve sonuçlarının sunumları yapılmıştır.

(Ayrıntılı etkinlik programı için tıklayınız….)

30 Kasım 2021
719 kez görüntülendi